Legyen vendégünk szalonunkban!
Fodrász tanműhely
Kozmetikai tanműhely

Iskolánkban a szakképzés gyakorlati oktatása (a tanulók 10%-a részére) a fodrász és a kozmetikus tanműhelyeinkben történik. Ezeken a gyakorlati helyeken magasan kvalifikált szakoktatók (mestervizsgával, szakoktatói végzettséggel rendelkező oktatók) képezik a szakma jövő reménységeit.

Tanműhelyeink szalonként működnek, vendégeink közül sokan visszajárnak hozzánk, és törzsvendégként üdvözölhetjük őket. Persze a tanulók először még csak egymáson és a modelleken tanulják meg a munkafolyamatokat, később azonban már dolgozhatnak a vendégeken is. Sok tanulónak már az első év végére kialakult vendégköre van. A vendégek szívesen veszik igénybe szolgáltatásainkat, hiszen áraink alacsonyabbak az egyéb szalonokénál, ugyanakkor a termékek nívósak, a szolgáltatás minőségére pedig, a szakoktatók kiemelten odafigyelnek.

Tanműhelyeinkbe az a tanuló nyer felvételt, aki egyetlen tantárgyból sem bukott meg, illetve előnyt élveznek a jobb tanulmányi eredménnyel rendelkező hallgatók. 22 éves korig tanműhelyeinkben térítésmentesen tanulhatnak a diákok.

Tanulóink színvonalas képzését a rendszeres bemutatók is bővítik, melyet híres szakemberek tartanak. Az iskolán belüli és azon kívüli versenyek (smink, alkalmi frizurakészítés, stb.) pedig ösztönzőleg hatnak a készségek kibontakoztatására.

Fodrász tanműhelyeink:

  • 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 35.
  • 1066 Budapest, Weiner Leó u. 6.

Fodrászatainkban jelenleg körülbelül száz hallgató tanul. Minden szakoktatóra 10-15 tanuló jut, akik mesterüktől sajátítják el a szakma fortélyait. Oktatóink egy-egy képzési modulon keresztül segítik a tanulókat.

Szalonjainkban a legnevesebb és legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak a hallgatók. Partnereink között a Magyarországon megjelent legtöbb professzionális fodrász terméket forgalmazó cég megtalálható.

Kozmetikai tanműhely:

  • 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 35.
  • 1149 Budapest, Várna utca 21./B.

A kozmetikus tanműhelyünk felszereltsége maximálisan biztosítja tanulóink számára, hogy naprakész tudást sajátíthassanak el, és magas minőségű a képzésben részesüljenek. Elektrokozmetikai képzésünk során a diákok a legmodernebb gépek széles skálájával ismerkednek meg: Dr. Derm arc és testkezelő gépei, High Care, Makrai-féle, valamint az Elektron elektrokozmetikai készülékei, és újdonságként a Skin Jet microdermabráziója is. T anulóink a két éves képzési idő alatt kilencféle, Magyarországon forgalomban lévő professzionális termékcsalád kozmetikumaival végzett kezeléseket sajátítanak el. A hallgatók a különböző speciális krémek használata mellett azok elkészítését is megtanulják.

A kozmetikai tanműhelyünkben évente húsz tanulónak van lehetősége gyakorlatot tenni. A többi diák szórványképzésben részesül (külső mestereknél). A gyakorlati oktatásvezetők minden diáknak segítenek gyakorlati helyet és külsős mestert találni.

Vendégként tanműhely-szalonunkban

Jöjjön el hozzánk!

Címünk: 1203 Budapest, Kossuth Lajos u. 35.
Fodrászat telefon: 283-0203/105    Kozmetika telefon: 283-0203/127

Nyitvatartás: hétfőtől péntekig reggel 7 órától 19 óráig

Mit kínálunk Önnek? Szalonjainkban számos márkás termék közül válogathat, a legmodernebb technikákat alkalmazzuk. Elektrokozmetikai gépparkunk solárium és spa-gép mellett egyedülállóan sokfajta készülékkel felszerelt. Fodrászatunkban és kozmetikánkban a tanulók munkáját mesterek felügyelik, a komolyabb munkafázisokat ők végzik. Nagyon kedvező áraink mellett igyekszünk magas minőségű szolgáltatást kínálni.